Avtentična zgodba malega vinogradnika

Zidanica Škatlar 2***

Zidanica ima izjemen pogled na Gorjance, dolenjske hribčke in dolino reke Krke.

V zgornjem delu hiše se nahaja kopalnica, spalnica z zelo kvalitetnim ležiščem, dnevna soba (raztegljivi kavč z dvema kakovostnima ležiščema), jedilnica in kuhinja z vsemi gospodinjskimi pripomočki.

Zidanica ima tudi satelitsko TV, klimo, WI-FI, pomivalni in pralni stroj ter izhod na prosto, kjer se nahajata podest in balkon. Zunaj, pred hišo se nahajajo še: kamin, gugalnica, ležalniki in travnik.

Gostje dobijo tudi ključ od kleti, ki se nahaja v spodnjih prostorih zidanice. V njej si lahko natočijo vino, pred zidanico pa stopijo v ekološki vrt, kjer si lahko naberejo različno sezonsko zelenjavo (odvisno od letnega časa): krompir, papriko, paradižnik, solato, zelje, čebulo, česen…

Goste, ki ostanejo več kot 5 dni, gospodar povabi na domačijo, kjer jim predstavi življenje na dolenjskem podeželju nekoč in danes ter 20-minutno multivizijo “Zgodba o vinu”. Ob večerji in degustaciji vin gospodar predstavi turistično ponudbo ter življenje na Dolenjskem in v Sloveniji.

V okolici so gostom na voljo številne možnosti za sprehode, pohode, uživanje v neokrnjeni naravi, kopanje v reki Krki, raziskovanje odlične lokalne kulinarike, obisk Term Šmarješke Toplice, obisk golf igrišča Otočec in odkrivanje bogate kulturne in naravne dediščine Dolenjske ter Slovenije.

Možnost najema zidanic Škatlar 1*** in Škatlar 3**** v neposredni bližini.

Dobrodošli